söndag 19 februari 2012

Cinderella Whiskyfair 2012

Whiskyboden representerades av fyra medlemmar under årets mässa på Cinderella och våra förväntningar var blandade och man kände sig lite som ett barn på julafton när vi äntrade båten. Innan resan så hade jag suttit många stunder med listan över sortimentet för att försöka komma fram till en budget för det man tänkte köpa, men det var svårt kan jag lova. Vår strategi var att inte handla första bästa utan det man helst ville ha och det fungerade nästan fullt ut. Överst på min (Peter) lista över vad jag ville köpa var en flaska Banff och det lyckades jag med. Jag hittade en Banff, Rarest of the Rare 1975 från Duncan Tayler, så lyckan var på topp för min del.   En sak som är bra med dessa mässor är att man kan hitta whisky som man inte tidigare har smakat eller varit intresserad av, och det blev lite av resans överraskning för min del, när jag lät mig övertalas att smaka på en GlenGrant 1992 Cellar Reserve. Efter att ha fått smaka och njutit av den en stund så gick därifrån med en flaska. Får ni möjlighet att köpa en sådan flaska så tveka inte! Det blev många turer ned till mässområdet och in på taxfree innan man klar med sina inköp och kunde känna sig mer än nöjd. Redan nu så har Whiskyboden planerat att åka med på nästa års mässa på Cinderella, så väl mött då alla whiskyvänner.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar