fredag 2 mars 2012

Whiskybaren på Birka Paradise

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Under veckan som gott var jag på kryssning med min sambo och då passade jag på att besöka Whiskybaren, det såg lovande ut med fin  och lugn miljö utan levande musik som jag tycker kan störa om man vill sitta och prova några dram, på whiskylistan  fanns det 150 olika whisky att välja på. Kvällen till ära så provade jag två stycken whisky som jag tyckte såg trevliga ut, en Glenburgie -85 och en Glen Keith 16y, och båda fick mitt godkännande.

Några Taxfree flaskor fick jag med mig hem, en Rosebank 20 Years 1990 55,7% från Chieftains och en Glen Keith 16 Years 1995 43% från Chieftains.


1 kommentar: