torsdag 10 maj 2012

Viking Line M/S Mariella blir bara sämre och sämre..


Är nu åter hemma efter några dagar i Finland, vanligtvis så åkte vi med Viking Line. Det har blivit några resor med åren och det är då jag passar på att inhandla min whisky, man kan göra små fynd och spara en slant på sina flaskor gentemot systembolaget, vilket är trevligt bara det. Denna gång så åkte vi med M/S Mariella, vilket av mitt tycke är den sämsta kryssningsbåten till Helsingfors med mindre utbud av whisky. Att de inte har likadant utbud på sina båtar tycker jag är märkligt.

En känga till ska de få, Ellas restaurang som vi för det mesta äter på har verkligen blivit under all kritik mycket sämre under de här åren jag åkt. Ellas burgare med tillbehör var utsökt en gång, men har raserat till en pressad köttklump, skärpning Viking Line bättre kan ni.....

av Tommy Sachariasen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar