tisdag 5 juni 2012

Box Whiskyfestival – lördag den 30 juni


Missa inte sommarens stora whiskyfest! Lördagen den 30 juni slår Box upp portarna för Norrlands största whiskyhändelse. Box bjuder på whiskyupplevelser som aldrig förr på våra breddgrader. Sveriges främsta importör av whisky, Clydesdale, är på plats. Med sig har de ett hundratal buteljeringar av fantastisk whisky från världens främsta destillerier som du kan prova till festivalpriser. Självklart kommer du också att kunna prova vår egen Box – det som redan beskrivs som det svenska whiskyundret. Du kommer att kunna gå på guidade visningar i destilleriet, vara med på provningar med Sveriges främsta provledare och fylla ditt eget fat. Det blir musik, underhållning, god mat och fika.

Är du snabb i vändningarna kan du teckna dig för en unik Boxwhisky. Ett litet antal fat av svensk ek väntar på att att få möta sina ägare till festivalpriser. Dessa fat kan endast köpas på festivalen och kommer inte att följas av fler inom överskådlig framtid. Självklart kommer du också att kunna skaffa dig andra fat till svårslagna priser.

Box kommer att fylla hela det natursköna festivalområdet med whiskyupplevelser, musik, underhållning, mat och mycket mera.
Boka in lördagen den 30 juni i almanackan, mellan klockan 11 och 22 är portarna öppna. Entré 150 kr – då ingår proffsglas för provning.

Källa: http://boxwhisky.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar