lördag 23 juni 2012

Förvara whiskyn!


Jag har funderat lite på det här med stöldrisk för all den fina whiskyn som folk har hemma! Med tanke på utvecklingen, som jag tidigare beskrivit, så kanske man borde se över säkerheten och börja tänka på att skydda våra åtråvärda  flaskor som så många har stående hemma. Hur ser försäkringsbolagen på det här samlandet som vi håller på med, är dom insatta? Dags att kolla upp det! Snart kanske de kriminella ligorna börja förstå att det är lättare att stjäla en dyr flaska whisky hemma hos folk än att hålla på med bankrån, knarkhandel, osv! När kommer företagen börja tillverka whiskyskåp med stöldlarm! I framtiden så kanske det finns företag som t ex "Whisky Skydd AB" :-)  Så, nu har jag delat med mig av lite tankar som jag hade i mitt huvud. Nu drar vi å fiskar!


2 kommentarer:

  1. Intressant och tänkvärd tanke, det du skriver... Undrar om man teckna Hus/villa/hemförsäkring + "extra whiskytillägget" hos något f-bolag?

    SvaraRadera
  2. Tack :-)

    Jag skall kontakta mitt försäkringsbolag redan nu på måndag för att kolla hur det ser ut med min hemförsäkring.

    SvaraRadera