lördag 2 juni 2012

Stor förvirring på systembolaget!

Igår klockan 10:00 var jag till systembolaget för att göra ett litet inköp ur deras lista av nyheter som skulle finnas på hyllorna f o m 1/6. När dörrarna öppnas stegar jag målmedvetet bort emot hyllorna för single malt och börjar söka av. Tiden flyter på, jag letar, hittar inte, panik uppstår och det börjar kännas som om jag redan missat vad jag vill ha. Jag borde ha sett en av de 12 flaskor Springbank som jag var ute efter, men icke. Personal tillkallas och denne får ge sig ut på lagret för att söka av. Tiden går och de två som letar hittar inte och en av dessa kommer med den lysande idén, ni får komma tillbaka i morgon så kanske vi har hittat vad ni söker! Irritation uppstår varvid en av oss kunder säger, -Jag har åkt 6 mil för att inhandla denna whisky, tycker du jag skall åka hem igen för att göra samma tur i morgon igen, icke, vi kan hjälpa till att leta! Jag tror det tog mig ca 45 minuter inne i butiken innan de lyckades lokalisera vad jag kom för, Springbank! Svag service systembolaget, se till att förbered bättre till nästa släpp!Av: Peter Allansson

1 kommentar: