fredag 20 juli 2012

Symposion söker whiskyambassadör.

Whiskysveriges roligaste jobb

Nu kan drömmen bli verklighet. Vill du jobba med whisky på heltid, hålla provningar, leda utbildningar, jobba på mässor, resa och hjälpa oss att bygga whiskyvärldens allra häftigaste varumärke så har vi jobbet för dig.

Tillsammans med Gordon & MacPhail och Benromach Distillery sjösätter Symposion en omfattande whiskysatsning och söker Sveriges mest inspirerande wh...iskyambassadör.

Har du ett brinnande whiskyintresse och djup whiskykunskap, tycker du om att leda provningar och har ett brett kontaktnät bland klubbar, whiskyvänner och i restaurang- och dryckesbranschen? Då erbjuder vi dig ett drömjobb med goda förmåner, tjänstebil och möjligheter att styra dina arbetstider.

Arbetet är socialt och utmanande och du kommer att få agera självständigt med stort eget ansvar. Uppdraget innebär mycket resor och både kvälls- och helgarbete. Du ska vara van att leda provningar, tycka om att agera framför en publik, samt ha erfarenhet från försäljning och marknadsföringsarbete. Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt.

Låter detta intressant. Skicka din ansökan och CV till valdemar.kuuttanen@symposion.nu senast den 1 augusti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar