tisdag 28 augusti 2012

Lite avundsjuk!För en stund sedan pratade jag med en gammal barndomskamrat ifrån Karlskoga som jag nog inte har pratat med på ca 30 år och han satt i en bil på väg ner till Tyskland för att göra lite inköp till sitt barskåp och jag kände så här efteråt en viss avundsjuka. Måste dock tacka Facebook som gjort det möjligt att med så små enkla medel kunna få kontakt med de man trodde aldrig skulle dyka upp i ens liv igen. Jörgen fick med sig lite tips av mig på vad han skall investera i och jag hoppas han hittar lite godsaker att ta med sig hem för då kan jag hälsa på och få vara med och smaka lite... he he! Kör försiktigt Jörgen!

1 kommentar:

 1. Visst kör jag försiktigt...och snabbt. Jag kom ända hem iaf, trots att tull-snokarna försökte hejda min framfart.
  -Hej, vart har du varit?
  -I Burg.
  -Jaha. Vad har du gjort där?
  -Som alla andra, köpt sprit.
  -Eeh..jaaha. Vad har du köpt?
  -Lite öl och lite whisky.
  -Jaha, vart hör du hemma då?
  -Where ever i lay my hat.
  -Eeh vaa?
  -I Karlskoga.
  -Jaha, ok. Då får du ha en trevlig tur hem.
  Hon frågade inte ens om kvantiteter. Löjligt, dom kan lika gärna stå och vinka och strö blommor över alla som kommer förbi. Men jag är inte den som gnäller, fick ju en hel del godis med hem. Skål för systemet! :)

  SvaraRadera