lördag 11 augusti 2012

Två guldmedaljer för svensk whisky i London.Det har inte bara OS som avgjorts i London under sommaren, världens största och mest prestigefyllda tävling för spritdrycker, International Wine & Spirits Competition (IWSC), har också slutförts. I IWSC blindprovas all tävlande whisky av en kunnig jury som sätter poäng och sedan delar ut medaljer. Mackmyra har tilldelats ett stort antal medaljer de senaste åren och fyller nu på guldskörden. Årets guldvinnare från Mackmyra är Mackmyra Special:08 och Mackmyra Moment Skog.
– Att vi år efter år tilldelas guldmedaljer för nya buteljeringar visar att vi fortsätter att hålla högsta kvalitet i såväl produktion som framtagning av specifika buteljeringar. En guldmedalj från IWSC är en riktig kvalitetsstämpel som vi är stolta över och som triggar oss att fortsätta ligga på topp, säger Magnus Dandanell, vd och grundare av Mackmyra Svensk Whisky.
Ytterligare tre buteljeringar var med i tävlingen och de kom inte hem tomhänta: Special:07, Moment Solsken och Mackmyra Brukswhisky belönades med var sin silvermedalj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar