fredag 28 september 2012

Promenad, Kilt och avslutningsvis en Octomore 5.1


När det är sådant här väder som vi har i Stockholm idag så känner man lite för alla bosatt på öarna väster om Norden så idag tog Tommy och Jag oss en promenad ifrån Johanneshov upp till Scottish House för att köpa oss en varsin kilt som vi ämnar bära vid kommande whiskymässor och andra högtider då man vill vara lite fin. Efteråt kände man hungern sätta in så då promenerade vi vidare till gamla stan för en lunch på Ardbeg där fredagshamburgare stod på menyn och dessa är fantastiska. Har ni inte provat dessa ännu så rekommenderar jag er att prova och ni lär inte bli besvikna. Till efterrätt beställde vi in varsin whisky, Tommy tog någon Yamazaki, vars sort jag inte kommer ihåg, och jag tog in en Octomore 5.1 som jag har längtat efter att få smaka. Jag kan bara säga, en sådan SKALL jag bara ha. 

av: Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar