fredag 2 november 2012

Fredagsmys med "den lille"


Fredag och ett gråmulet Mora. Igår eftermiddag fick jag med mig dottern på en liten resa upp till Mora för att hälsa på släkten som vi har här uppe. Dottern utlokaliserad hos farmor och jag hos min ena bror. Jag tog med mig några småflaskor upp för att brorsan skulle få smaka lite på sorter som han hade missat och igår kväll blev det en Nikka och Black Art 3. Vad kvällen har att bjuda på får vi se.

Jag tycker det är väldigt trevligt med alla småflaskor som man fyller upp och kan ta med sig i stället för de klassiska "blommorna" som alla köpte till varandra när man åkte bort. Nu finns det ju också en hel uppsjö av småflaskor att köpa och det gör ju att man kan testa bra så många mer sorter än tidigare. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar