fredag 30 november 2012

Till en 50-åring!Om dryga en månad så står Tommy på tur att fylla 50 år och jag har ytterligare ett år kvar innan det är dags för mig att bli 50. Jag har redan bestämt mig för att inhandla någon flaska whisky av årgång 1964 och det är inte så lätt, eller billigt för den delen. Nu har jag hittat denna vackra tingest och för mig så är det visuella en del som jag aldrig lämnar åt sidan, men smaken och priset styr väl mest. Nu undrar jag om det finns någon som kan tipsa mig om några godingar ifrån -64 som bara väntar på att någon skall handla upp den så blir jag tacksam.

2 kommentarer:

  1. En Glen Grant 1964 / Gordon & Macphail 217:- pund.

    http://www.thewhiskyexchange.com/P-7179.aspx

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, det var ett klart prisvärt alternativ och Glen Grant är ett märke som jag gillar. /Peter

    SvaraRadera