onsdag 5 december 2012

"Jag är insnöad på Östfronten"


"Jag är insnöad på Östfronten" The Stranglers är ett band som släppte sin första platta redan under mitten av 70-talet och många kommer säkert ihåg när de på Svenska sjöng om Sverige och att de var insnöade på östfronten. När jag för en stund sedan pulsade upp till affären för andra gången idag dök låten upp i mitt huvud och då kände jag att en tur in på systembolaget var på sin plats. Väl där köpte jag mig en Caol Ila  Moch som nu finns på systembolagets tillfälliga sortiment. Ska bli intressant och se vad den smakar!

av: Peter Allansson

3 kommentarer:

 1. köpte också en, sådär whisky den är för ung smakar och doftar mest söt malt. dom äldre Caol Ila är bättre tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, ok men inte mycket mer för det kändes lite som om den kunde ha legat kvar i fatet några år till! /Peter

   Radera
  2. Får gå under benämningen, "vardagswhisky"

   Radera