fredag 4 januari 2013

Mot ljusare tider....!Dags att öppna dörrarna till ett nytt år och nya upplevelser. Jul o nyår är en tid som är som gjort för att sitta hemma med en god whisky och börja tänka och planera framåt. Förra året blev allt annat än vad som jag hade planerat, så i år skall jag återuppta dessa planer och se till att dessa blir av. I år blir det till att åka över till Skottland med mina spön för att fiska lite gädda i kombination med en whiskyresa. Var, när eller hur, det vet jag inte riktigt ännu, men planeringen är just påbörjad.


Mässor är något som jag vill se mer av och jag ämnar försöka att åka runt på fler mässor än tidigare. Mässor är spännande. Självklart så kommer Whiskyboden att genomföra ett x-antal egna whiskyprovningar plus att vi kommer att försöka närvara på andra provningar också. Det känns som om 2013 kommer att bli ett fantastiskt år. Hoppas ni tycker det samma som jag. Vi ses! 

av: Peter AllanssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar