fredag 25 januari 2013

Saknar du en Whisky-App till din smartphone?I dessa tider så är var och varannan människa uppkopplad till Internet 24 timmar om dygnet, för det gäller att hänga med, sover man för länge kan man ju missa något och utvecklingen styr oss allt mer. Själv så har jag fortfarande en sådan där mobiltelefon med knappar och har "bara" en enhet hemma som jag kan koppla upp mig emot Internet, fast den är ju dock bärbar. Snart så måste nog även jag kapitulera och uppdatera mina kommunikationsapparater om jag vill fortsätta att kunna kommunicera. Man vill ju inte missa en flaska god whisky bara för att man inte vet om den, eller inte har någon möjlighet till att beställa den! Så, för att återgå till vad jag ville.... Vill ni åt fler whiskyappar till din smartphone så klickar ni här!


av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar