lördag 16 mars 2013

Lördag - Inköp och provning!En härlig dag och den är icke slut ännu. Idag så kom Tommy över till mig och vi begav oss sedan ner till Sickla Stormarknad för att kika in på systembolaget en sväng innan vi skulle möta upp en vän som kom från Tyskland med ett par flaskor whisky som vi hade beställt. På Systembolaget köpte jag en flaska Kilchoman Machir Bay och en 20 cl - GlenFiddich Rich Oak 14 yo. Sen hade jag beställt en Amrut Intermediate Sherry Matured plus en Highland Park Cask Strength som Tommy hade köpt till mig. Tommy fick med sig en Bruichladdich Laddie Classic Edition 01 från Tyskland. Till detta smakade vi även av några av mina övriga i samlingen. En ytterst trevlig dag med Tommy. Må ni alla få en härlig lördag eftermiddag/kväll

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar