onsdag 3 april 2013

Är det våren som är på väg!Känner ni samma sak som jag, är det våren som äntligen är på väg? Någonting är det då som är på gå gång för mina flaskor börjar bete sig lite underligt, de små hoppar, skuttar och vet knappt hur de skall bete sig för att påkalla min uppmärksamhet. De lite större vill så gärna vara med och leka men samtidigt så vill de sälla sig bland de fullvuxna flaskorna. Det är tur att man är ledig i några dagar nu så att man kan sköta om sin samlingen och samtidigt ge sig tid till att smaka av några som freddeboos.se så snällt skickade mig. Jag återkommer med en liten kvällsrapport!                                                             
av Peter Allansson

1 kommentar:

  1. Låter härligt och hoppas de låter sig väl smaka!
    Sippar själv just nu på några droppar av Kilchoman Sherry Casken och drömmer mig bort om att få lyckas knipa en flaska av årets eftertraktade utgåva... :) #Dramlaxing

    SvaraRadera