tisdag 7 maj 2013

Dagar utan whisky - Nu med whiskyVilka underbara dagar vi har fått till oss i vårta vackra underbara land! Det känns som om det var väldigt länge sedan man fick säga dom orden, men jag säger som i ölreklamen, "Worth waiting for", för så är det, vår och sommarhalvåret är en tid att njuta av. Njutit har jag verkligen gjort de senaste dagarna, men igår när jag drog igång vårstädning och skulle ge mig i kast med mitt whiskyskåp slog det mig, jag har fasiken inte tänkt på whisky på ett par dagar nu..!

Nu sitter jag dock med ett glas Aberfeldy 21 yo och surfar runt lite bland alla världens whiskysidor på Internet och drömmer mig bort en stund och kommer på mig själv med att jag nästan hade bokat mig en liten whiskyresa där resmålet var Indien och snabbt var jag åter i verkligheten. Misstänker skarpt att det beror på att jag för en stund sedan var inne på freddebos.se och läste hans recension av Amrut Intermediate Sherry. Har ni inte redan läst den så tycker jag att ni kikar in till honom. Så, nu är det dags för mig att avsluta min whisky och fortsätta med mina "måsten". Ha nu en riktigt god afton!

av Peter Allansson

2 kommentarer:

 1. Japp, och har Ni inte provat Amrut Intermediate Sherry Matured så är det ett givet tips! :) Tror dock det är dags för dig Peter att vakna ur drömmarna och fixa länken: http://www.freddeboos.se

  Cheers! :) //Fredde

  SvaraRadera
 2. Man var väl lite förblindad av min lilla, men ack så vackra dröm om att få besöka Amrut ;-)

  Skål på dig!

  //Peter

  SvaraRadera