fredag 3 maj 2013

Hjälp, jag har beslutsångest!Nu vill jag höra vad ni läsare tycker! Jag sitter här och funderar på att öppna min Nikka Pure Malt 17 yo 46% Limited Edition som släpptes i början av året i Europa med sina knappa 100 flaskor. Kan denna vara värd att spara med tanke på den speciella utgåvan eller är den värd att avnjutas? Så, ge mig råd! Jag är dock sugen på att sprätta korken!

av Peter Allansson

2 kommentarer:

  1. Förstår ditt dilemma! Och största anledningen till att man alltid skall köpa (minst) två! :/

    Du kommer ångra dig oavsett vilket val du än gör... Men vi lever bara en gång och personligen är jag av åsikten att whisky är till för att upplevas och skall därför drickas! Ser därför fram emot din kommande recension! ;)

    SvaraRadera
  2. Kan bara kort säga att jag inte på något sätt ångra att jag sprättade korken. När du är i Stockholm nästa gång så får du hojta till så kan du få provsmaka den goding.

    //Peter

    SvaraRadera