tisdag 30 juli 2013

Nu är den slut - 4 veckor med "SEMESTER" - boxenAllt roligt tar oftast slut lite för fort! Nu, 4 veckor senare, sitter jag här och inser att det inte finns några mer flaskor i boxen, jag lovar, jag har letat. Jag är också glad och tacksam för att jag har fått tagit del av denna resa genom olika slags whisky. Tack Amnehärad´s Whisky Club & freddeboos.se.  

När jag hade smakat av Smokehead - Rock Edition så plockade jag fram "standardvarianten" för att jämföra lite och det är ju alltid intressant. I Rock Edition så gillar jag doften mer, medans i "standardvarianten" så gillar jag smaken mer för den har mer kraft i smaken och det gillas av mig. Nedan kan ni läsa om vad jag kom fram till under min smakstund.

av Peter Allansson

SORT: Smokehead - Rock Edition 
DOFT: Först slås jag av det söta, typ honung, blandat med kola innan trä i samarbete med den tjocka röken tar kommandot. 4,25 p. (Jag gillar rök) 
SMAK: Visst, torvsmaken vältrar sig på med det fruktiga och med en viss smak av sherry, men den ger en avsaknad av något. 3,0 p. (Gillar mer smaken i standardvarianten) 
ESMAK: Kort men intensiv. 3,0 
HELHET: Utifrån doften så trodde jag den skulle bli boxens "favorit" men tappade istället, jag gillar dock den mer runda smaken om jag jämför den här mot standardvarianten 3,0 p. 
Ev. kommentar: En ruskigt prisvärd whisky som kan konkurrera med de "stora" 
TOTALPOÄNG: 13,75

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar