fredag 26 juli 2013

Whisky Fair 2014 - Blir den av?Ända sedan man klev i land efter förra mässan så har man längtat lite smått efter nästa års Whisky Fair, men till dags datum så verkar det inte som om någon vet hur det blir. I slutet av mars så kunde man höra på P3-nyheter att Viking Line har fått sitt tillstånd indraget för arrangemang på bildäck, typ Whisky Fair, och inte hittade jag någon information på Internet kring detta. Då gjorde jag som så att jag skickade Viking Line ett mail och fick till svar att det inte finns någon direkt information, men ber mig att återkomma om ca en månad. Jag hoppas verkligen att Viking Line och Transportstyrelsen kan komma överens så att vi får behålla den fantastiska mässan.

av Peter Allansson

5 kommentarer:

 1. Det vore verkligen synd om det inte blev av! Har hört att det är en mycket trevlig tillställning och var helt inställd på att besöka den nästa år!

  /Jonas

  SvaraRadera
 2. Hej Jonas

  Vi var ett gäng som åkte på w-resan förra året och vi hade jätte trevligt. Så vi får verkligen hoppas att dom löser problemet inför nästa år.

  SvaraRadera
 3. Vi får verkligen hoppas de kan lösa situationen så den blir av.

  SvaraRadera
 4. Det blir en Whisky Fair 2014
  http://www.clydesdale.se/index.php?page=events_show&event_id=35

  SvaraRadera
 5. Jo jag har sett det men datumet osv kommer ifrån då jag skrev om det här http://whiskyboden.blogspot.se/2013/07/nya-uppgifter-kring-whisky-fair-2014.html och jag har haft fortlöpande dialog med Viking Line och jag hade kontakt med dom senast i fredags och inga datum är bestämt och det är inte heller bestämt om det blir någon mässa överhuvudtaget, tyvärr. Händer det något så kommer jag skriva om det per omgående.

  //Peter

  SvaraRadera