måndag 19 augusti 2013

Någon som har dessa eller har provat dem


Jag sitter och kollar runt lite på whiskyglas och fastnade på Angels Share whiskyglas och jag vet inte riktigt vad jag tycker, för ena stunden så gillar jag dem och i nästa stund så tycker inte alls om dem. Det är ett otroligt hantverk, men hur är de att dricka ur! Är det någon av er läsare som har sådana här eller har provat dem så får ni gärna skriva några rader i kommentarsfältet. Klicka här så kan ni kika mer på glasen!

av Peter Allansson

4 kommentarer:

 1. snygga... men förmodligen väldigt opraktiska..

  SvaraRadera
 2. Dricka whisky med sugrör? Låter minst sagt udda. ;-)

  SvaraRadera
 3. Har 2st hemma dom är förvisso gjorda av porslin väldig snygga men ingen höjdare att avnjuta en god whisky med.

  SvaraRadera
 4. Kan se dem som utsmyckning. eller som prydnad, för det är något som får mig att fängslas vid dem.

  //Peter

  SvaraRadera