måndag 2 september 2013

Har det blivit höst - WhiskysläppDet har varit en lång och behaglig sommar men nu känns det som om den första riktiga höstdagen är över oss. Här i Stockholm så är det regnigt med snålblåst som gäller. För egen del så har också en förkylning krupit på över natten så idag skall jag ägna mig åt vad många andra fotbollsälskare gör, följa Deadline Day fram till midnatt. Nu kanske många undra, vad har det här med whisky att göra och det finns ett enkelt svar, - Jag är sjuk och kan smaka igenom min samling whisky för att ta reda på vilken som fungerar bäst mot en förkylning! 


Under andra omständigheter så önskar jag att jag kunde varit på Systembolaget idag för att ta del av det som släpps i butikerna, men icke. Men självklart så är jag lite nyfiken på vad ni andra gör, är ni ute och hösthandlar whisky? Ni kan väl skriva en rad och berätta för oss vad ni gjort för fynd. Ha nu en fin dag!

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar