söndag 20 oktober 2013

< Söndag v.42 >


Nu känns det som om årstiden har hittat rätt efter den soliga och fantastiska höst vi upplevt, och som nu endast är ett minne blott. I torsdags hade jag min "backgammon & whisky"- dag och i fredags kom en gammal vän på besök så då fick jag duka fram och bjuda på det bästa i whiskyväg jag har och som jag tror föll honom i smaken.

Det har blivit många olika sorters whisky i veckan så nu fick jag problem med att kröna "Veckans Whisky" så jag beslutar mig för att i stället låna ut platsen till en whisky som ligger på listan, "skall köpas in". Jag är på jakt efter en -64 som skall bli en present till mig själv här framöver och en av dessa -64:or är en Knockando 1964 12 yo Extra Old Reserve. Vi får se vad det blir!

Ha nu en fortsatt bra söndag!

av Peter Allansson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar