torsdag 24 oktober 2013

Nytt i mitt skåp


Så, idag så fick jag två sms från Systembolaget som sade att mina beställningar fanns att hämta ut. Nu har jag varit uppe och hämtat ut en Paul John P1-164 och en Black Bottle Blended Scotch Whisky. I måndags så skrev jag om denna Black Bottle som jag då gjorde en beställning av och det gick snabbt att få den må jag säga. Jag har sedan tidigare Paul John P1-163 så då kunde jag inte låta bli att även beställa P1-164 för att se vad som skiljer dem åt. Jag återkommer med smaknoteringar kring dessa.


av Peter Allansson

2 kommentarer:

  1. Ville bara säga att jag blev så nyfiken efter att ha läst din smakrecension på paul john p1-163, att jag passade på och testade 164:an på Falkenberg öl & whiskymässa i somras. Tyckte den var riktigt trevlig faktiskt :)

    SvaraRadera
  2. Nice, då har jag något att se fram emot

    //Peter

    SvaraRadera