torsdag 17 oktober 2013

Whisky & ArtNu har vi funnit en konstnär, Peter Creemers, som kombinerar whisky med konsten och det är vad vi gillar på Whiskyboden. Både Tommy och jag är väl lite av den åsikten att kombinationen av dessa höjer njutningen av whisky. De flesta pratar bara doft och smak, men glömmer bort det som man ser, för det visuella påverkar upplevelsen mycket mer än vad man kan tro. Så fram med mer konst i whiskyvärlden.
                                                        __________________________

Titta här nedan på exempel av det som Peter Ceemers har skapat så förstår ni nog vad vi pratar om. Bara av av titta på bilden så känner jag whiskysmak i munnen och får mig att drömma bort för en stund. Håller ni med mig? Jag skulle kunna skriva en hel radda med info osv, men som man säger, en bild säger mer än tusen ord. Jag tycker dock att ni skall kika in till Whisky Bust för att kika lite mer på vad Peter Creemers har att erbjuda. Klicka här för att komma till sidan! 


av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar