söndag 10 november 2013

< Söndag v.45 >


Söndag och Fars Dag, men inte fick man kaffe på sängen eller något annat för den delen. Vi firar dock aldrig dagar som Fars Dag, Namnsdagar osv.. Men om man fick drömma sig bort lite från verkligheten så skulle jag absolut kunna tänka mig kaffe på sängen och en liten present från dottern. Nog med fantasier!
                                              _________________________________

Vad har hänt sedan förra söndagen då? Jag har smakat av några av de samples som kom från Clydesdale AB och det återstår dock några som Tommy och jag har kvar. Men "Veckans Whisky" kommer att bli en helt annan whisky, det blir en 15-årig Glenturret som är ett destilleri med Aberfeldy och Tullibardine som grannar vid 56°23'26.9268 N, 3°51'16.74 W

Jag har inte smakat på den ännu men jag "jagar" efter en möjlighet till att få smaka. Det var av av en slump som jag noterade denna whisky då jag satt vid datorn och slösurfade. När jag läste "Glenturret" så kom helt andra tankar än whisky upp i mitt huvud. Jag jobbar inom Psykiatrin så bilden i mitt huvud var då Tourettes Syndrom och det är ju något helt annat än whisky....   Så kan det gå till när jag väljer ut "Veckans Whisky"

Ha nu en fortsatt trevlig söndag!

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar