onsdag 4 december 2013

Min (fantasi) önskelista!

Undras hur han tänkte - den där munken, han som blandade totalt fel i dunken - uppdraget var ju att fixxa något "lukta-gott" -  istället, guds gåva till mänskan vi fått

Undrar hur många önskelistor som det skrivs i Sverige nu inför julafton..? Jag kommer ihåg hur det var när jag var liten, då skrev vi listor som brev och skickades ut med snigelposten till släkten. Idag är det annorlunda, idag kommer önskelistan per e-post med bilder, priser och sidhänvisningar så att det bara är att klicka och handla. Enkelt, men i mina ögon opersonligt. Jag vill gärna ge bort något som är personligt, inte något förutbestämt, pengar eller dylikt. Fast, man kanske bara är en tråkig "gubbe" som är rädd för förändringar......
Korn, vatten och jäst jag de var nog allt
och om man blandar detta så blir det malt
om man sedan detta på flaska tappar
då vet du i alla fall en av dina klappar
av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar