söndag 1 december 2013

< Söndag v.48 >

Så, kära vänner, då var det söndag och första advent. Själv så har jag inte hunnit gjort så mycket hemma åt den saken, men en adventsljusstake kommer allt fram. Inte får jag dricka någon glögg heller eftersom jag skall jobba i natt så ni får ta ett glas åt mig med.

Veckans whisky, som ni redan kanske har sett, blir den Yamazakin som jag drack på Akkurat för några dagar sedan. Jag skall lägga ner lite tid för att se om man kan hitta sig en lika dan. Nu har jag inte tid att skriva mer för jag har lovat dottern att hon skall få övningsköra lite innan det blir mörkt. Ha nu en fortsatt bra första advent.                                                                                                                                                                  "Fin i fönstret med härligt sken. 
Tänds när timman börjar bli sen. 
Ingen omsorg, inget vatten. 
Leder mig hem om natten"

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar