söndag 22 december 2013

< Söndag v. 51 >

Sista ljuset är tänt och då vet man att det snart är julafton, men jag vet inte hur det är med er, men jag har absolut ingen julkänsla, man har ju inte ens börjat med vinterkläder och inte har man fått grävt fram bilen en enda gång i vinter! Fast den kanske kommer efter jul och nyår och sträcker sig över midsommar!

Den senaste veckan har jag då inte fått i mig sådär jättemycket whisky och därför blir det nog så att "Veckans Whisky" blir en Whiskyglögg. Har ni ännu inte smakat på Dufvenkrooks Whiskyglögg så tycker jag att ni skall göra det för den är fantastisk. Den lilla rackaren är spetsad med Scotch Highland Malt Whisky och som är lagrad på 1st fill Oloroso Sherry Butts, mumma!
Till nästa söndag skall väl Whiskybodens "Årskrönika 2013" vara klar så att ni har något att läsa till söndagskaffet, plus att vi har en del whisky som vi skall smaka oss igenom och för att sedan skriva lite omdömen till. Mycket god whisky blir det..! Nej nu skall jag ge mig ut lite för idag är min syster och hennes familj i Stan och då tänkte jag "hänga" lite med dem. 

ps. Titta nu inte bara bilden till höger och tänk, Usch!, läs också.... ds

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar