söndag 8 december 2013

< Söndag v.49 >

Tänk vad fantastiskt, om ca två veckor så vänder det och blir ljusare igen, men vi har minst tre månader kvar med vinter, men jag tycker det börjar kännas ok bara vi väl har passerat februari...


Hur är det med er alla, har ni gått över till att enbart dricka glögg eller håller ni hårt i er whisky? Själv så har jag inte smakat någon glögg ännu och jag kommer att hålla mig fram till whiskyprovningen som jag skall hålla i nu på onsdag. Veckan som gått har inte fört med sig så där jättemycket och revolutionerande gällande whisky, utom då att "Veckans Whisky" kommer från en flaska i skåpet som jag till en början hade lite svårt för, men nu....

Glenfarclas 2000 Vintage 46% buteljerad för Svenska Whiskyförbundets medlemmar får nu komma fram i rampljuset efter att ha stått i den bakersta raden i skåpet. Den slår dock inga smakrekord men jag gillar frukttonerna som den ger ifrån sig tillsammans med en aning beska. En vardagswhisky utav det lite annorlunda slaget.

Det var allt för nu, ha en bra adventssöndag!

av Peter Allansson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar