söndag 26 januari 2014

< Söndag v.4 >

Ett litet söndagsinlägg, lite sent, men den som väntar på någonting gott, väntar aldrig för länge! Jag ämnar bättra mig till nästa söndag..

Det har varit full fart med både det ena och det andra i veckan och visst, jag har hunnit med några provsmakningar av de varuprov som kommit in till oss, plus lite annat. Denna vecka seglade det upp en whisky som jag inte hade räknat med och den tog platsen som "Veckans Whisky" Hade jag inte smakat på den 45-åriga Ben Nevis så hade platsen gått till den Glenturret som jag smakade tidigare i veckan. Så kan det gå..

Nu sitter jag på jobbet och förhoppningsvis så kommer jag få lite tid över till att planera veckan som kommer, det är ju en Whiskymässa på G :-)
I´ll be back!

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar