tisdag 14 januari 2014

Flasktömning(ar)

Nu så handlar det om flasktömning igen och denna gång så är det inte en flaska som skall redovisas, idag har jag att redovisa två flasktömningar. Plats för nytt!

Det är skönt att rensa ut för att göra plats för nya flaskor, för nya kommer det framöver, var så säkra. Denna gång så har jag, plus vänner, tömt min Ileach och min Black Bottle. Black Bottle är en blended och det som öborna dricker mest utav då vi turister dricker deras single malt. Båda sorterna är sådana som jag kommer att köpa igen då de är väldigt prisvänliga och sen gillar jag dem.  Ha en bra dag!                                                                                                                                                                                                                                                                                             av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar