söndag 5 januari 2014

< Söndag v.1 >

Jaha, då får vi skriva vecka 1 och jag må säga att året har börjat på ett fantastiskt sätt gällande whisky. Just nu planerar jag för en provning med Paul John Whisky. 

De sorterna vi skall testa och jämföra är då Paul John Brilliance och Paul John Edited som vi fick oss tillsänt av Whiskytaste Sweden AB, plus P1-161, P1-163 och P1-164 som jag själv är ägare av. Jag återkommer med en rapport efter provningen.

Januari månad kommer bli en sherrymånad då jag vid ett tillfälle sade att jag har en förkärlek till whisky med sherrytoner och vips så fick jag ett paket med massor av spännande whisky att prova sig igenom, men de återkommer jag också med framöver.

Denna vecka blir det ingen "Veckans Whisky" för jag tycker att "Årets Whisky" skall få skina lite till och jag hinner smaka av lite nytt.. Ha nu en bra söndag!

av Peter AllanssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar