fredag 24 januari 2014

Sen lunch med whisky som efterrätt

En långpromenad, lunch med whisky till efterrätt, sen promenad hem till mer whisky!

Idag så fick Tommy och jag lite tid till att ses utanför jobbet och som vi gjort tidigare så tog vi oss en promenad hemifrån mig in till Ardbeg Embassy för en "Fredagshamburgare" med whisky till efterrätt. Vad tog vi för whisky då? Tommy tog ett par centiliter av Ichiro's Malt Hanyu 15 Year Old som Tommy såg ut att njuta av. Själv så tog jag in en (gudomlig) Ben Nevis 1966 45 yo från Maltman. 45 år på sherryfat.... Fler ord är överflödigt ;-)

Mätta och belåtna promenerade vi hem för att smaka av ett par spännande varuprover från Clydesdale AB. När jag har sorterat upp mina noteringar så kan ni snart läsa om vad vi tyckte om LG4, Elements of Islay och Highland Park 1996.

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar