söndag 16 februari 2014

< Söndag v.7 >

Idag har vi kommit fram till en, av mig, efterlängtad söndag för idag är jag ledig!

Ikväll får jag ta igen det jag gick miste om i fredags, jag skall dricka någon god whisky och njuta av lite choklad. Det kanske blir så att jag öppnar min nya Amrut, vi får se, jag har inte bestämt mig ännu. Kan tänka mig att Daniel kommer att blir glad då! Veckan som gått då, den började lite avslaget efter förra helgens firande men rättade tills sig och blev till en ok vecka där en "flasktömning" blir den whisky som tar plats som "Veckans Whisky". Nu får ni alla en en riktigt skön söndag!                                                                                                                                                                                                                                                   av Peter Allansson 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar