torsdag 6 februari 2014

Safe from harm..

Åter igen så får jag skriva några rader om en Indisk whisky, men det gör jag så gärna. Nu har jag fått hem min Amrut som är buteljerad enbart för Sverige så det känns extra kul att få ställa in den i samlingen

Amrut Single Cask PX-Sherry 56,5%  D.2009 B.2013 # 2700 flaska 039/283. Härligt, det är precis så det känns så här spontant och den långa väntan är glömd, likaså rädslan över att Systembolaget skulle strula till det igen, men icke. Nu åker den dock in i whiskyskåpet bland de andra flaskorna från Amrut och vila lite innan korken åker ur.                                                                                                                            Jag har vid ett flertal tillfällen funderat på vad det är som gör att jag just har fallit för den Indiska whiskyn, jag har mina tunna teorier men är fast beslutsam med att ta reda på varför. Det kanske är dags att åka ner till Indien igen för nu är det väl drygt 10 år sedan sist, eller något sådant.
 av Peter Allansson 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar