söndag 23 februari 2014

< Söndag v.8 >

Söndag, final i ishockey för våra svenska spelare och lite senare blir det fotboll med mitt favoritlag från London. Jag hoppas att få fira med några centiliter god whisky.

Innan allt drar igång skall jag först sova några timmar så att jag orkar med, för annars är nog risken stor att jag somnar med glaset i handen. Vad tror jag då om dagens matcher? Sverige tror jag tar guld för de har sett mer stabila ut än Kanada, men en final är ju alltid lite mer speciellt att spela än de övriga matcherna så spänningen blir nog olidlig.

"Veckans Whisky" kanske ni har räknat ut vad jag skulle välja och svaret faller då på min senaste Amrut i samlingen och den kan ni läsa om genom att klicka här. För övrigt så har det varit en tämligen lugn whiskyvecka men snart så är det ju Whisky Fair..!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar