lördag 8 mars 2014

En liten rapport från Whisky Fair 2014

Nu är den över för vår del och den innehöll det mesta, nya smaker, nya bekantskaper och nya upplevelser. Cinderella har gjort det igen och vi längtar redan till nästa års mässa!

Årets mässa skulle kunna få toppbetyg om det inte vore för en del små misstag som arrangören borde ha kunnat undvika. T ex så stod det fel prisuppgifter i sortimentlistan och det gjorde inledningen av årets mässa till en besvikelse för många besökare som hade planerat sin inköpslista minutiöst.
                              ______________________________________________

Mitt första riktmärke för resan var en anCnoc från 1975 och det var tur att jag kunde prova den innan köp för den var inte alls riktigt vad jag hade läst om hur den skulle vara så jag avstod från köp. Inte för att det var något fel på den eller så, men för 3 000:- så bör den vara lite mer attraktiv för min smak. Det gjorde dock inte så mycket för båten var ju full av godsaker som bara väntade på att bli uppköpta av whiskyälskare som mig. För mig blev det till slut, en Svensk (Glenn), en Skotte (Octomore 6.2), en Indier (Amrut) och en Japanare (Nikka), plus ett par samples (Millstone).

Whiskyboden Whiskysällskap reste med 8 av sina 9 medlemmar och för två av dem så var detta deras första resa och de verkade väldigt nöjda så här efteråt . Jag, Tommy och Kenneth avverkade vår 3:e resa och det blir bara mer och mer intressant med dessa resor. Vi hörde rykten ombord om att nästa års Whisky Fair planeras till januari som tidigare år. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar