söndag 23 mars 2014

< Söndag v.12 >

        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
God morgon på er alla goa whiskyvänner, det är söndag igen! Den senaste veckan bara försvann på något hemskt sätt och jag misstänker att det har med den där snön som ramlade ner över oss utan att visa någon form av respekt, sen har jag jobbat alldeles för mycket känns det som. Så ja, nu skall jag inte klaga, idag är det lite bättre väder och jag är ledig.

Vad har hänt sedan sist då, inte mycket om vi nu skall fokusera på whisky, men ett par smaknoteringar fick jag ut och igår så tömde jag min Lasanta. Sen har jag i o f börjat med att smaka om whisky som jag har haft i skåpet en längre tid för jag blev lite nyfiken på om det har skett någon förändring i mina åsikter och noteringar, men det kommer jag skriva ett eget inlägg om framöver.

"Veckans Whisky" blir denna gång en flaska som jag har planerat att köpa in för att stilla min nyfikenhet. Det är en flaska som jag läste om igår, den hade just blivit vald till "Best European Single Malt 2014" och det var då Slyrs PX Finishing ABV 46% som tog hem det priset. Så om någon har smakat på den får ni gärna skriva några rader och berätta vad ni tyckte.

Jag har redan också planerat att köpa in ett par flaskor till när väl lönen rullar in på kontot, men jag avvaktar med att berätta vad tills jag har sett en komplett lista över vad som släpps på systembolaget ett par dagar in i april. Nu får det vara nog, dags att ta sig ut. Må väl!

av Peter Allansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar