lördag 22 mars 2014

The World's Best Whiskies 2014


Nu är det avgjort och jag blev lite överraskad när jag läste att världens bästa single malt 2014 kommer från Tasmanien och inte Japan eller Skottland, men jag tycker det är kul att det kommer fram någon annan som överraskar. Även i de övriga kategorierna så fanns det med en hel del nytt för min del som man nu vill smaka på, så det blir till att fylla på listan över vilka jag ämnar smaka på vid första bästa tillfälle. För att se de övrig vinnarna i de olika kategorierna är det bara att klicka här.                                                                                                                                                                 av Peter Allansson

2 kommentarer:

  1. Jag är inte förvånad, vi hade med den på en klubbprovning.
    Det allmänna intrycket var mycket positivt, en mycket god whisky med mycket smak och doft.

    SvaraRadera
  2. Ok, man blir ju lite nyfiken :-)

    //Peter

    SvaraRadera