fredag 11 juli 2014

En ny till mitt skåp


Each bottle carries the signature of Syndicate 58/6 Master Blender, Richard Paterson Contains 18 rare, aged Single Malt whiskies & 4 of the finest Single Grain whiskies. Each & every bottle still contains a quantity of the original 1958 Blend. Finished for 1 year in the finest, hand-selected Oloroso sherry butts [text: Clydesdale AB ]

Igår eftermiddag fick jag ett sms från Systembolaget där det stod att jag hade en flaska att hämta ut och det var snabbare än vad jag hade räknat med, så ett litet plus till SB. Denna blended hade jag tidigare aldrig smakat på så det blev lite av köpa "grisen i säcken" och det visade sig att det var ett riktigt lyckoköp för en billig penning. 

Jag kommer att lägga ut mina smaknoteringar på denna inom kort, men det blir icke idag för nu skall jag göra mig i ordning för något helt annat. Mer information kring denna blended finns om du klickar här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar