måndag 22 september 2014

En är till ända och snart har vi en ny..


Nu är det tätt mellan mässorna, i helgen som var så hade Växjö Öl & Whisky sin Festival och till helgen drar Stockholm Beer and Whisky Festival igång och som tidigare år kör man över två helger. För min egen del så blir denna höstens första mässa och det skall bli riktigt kul att få träffa lite likasinnade att snacka whisky med. Listan på utställare är så lång att jag inte orkade räkna klart, men vad gör det, det innebär att det kommer finnas mycket gott att smaka av. 

Whiskyboden kommer att försöka vara med under de flesta dagarna, men nu på fredag går inte för då måste jag jobba, men vi är med från start f o m det att dom öppnar portarna på torsdag. De dagar som vi är där så kommer vi att försöka att rapportera direkt från mässan med lite nyheter, skvaller och kanske med någon överraskning.

Det vore jättetrevligt om ni som läsare kommer fram och hälsar så vi får se vilka ni är och har ni några synpunkter eller andra åsikter kring det vi gör så lyssnar vi mer än gärna. Det kan ju också vara så att ni känner att ni skulle vilja bidra med era kunskaper på något sätt, ni kanske har en artikel som ni känner för att få publicerad, eller nått annat, vad vet jag, kom och berätta. Vi ses på mässan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar