tisdag 16 december 2014

Vad har jag önskat av mig själv...?


Kanske en helt omöjlig uppgift, men jag vill alltid göra ett seriöst försök innan jag ger upp, oavsett vad det är jag suktar efter. Jag tänkte att jag inte skulle avslöja vad det är för whisky riktigt än för jag fick en liten idé om detta. Den av er läsare som först listar ut vad denna buteljering från SMWS innehåller vinner ett par samples av något gott ur mitt skåp.

Reglerna är enkla; den som först skriver det rätta svaret på vår Facebooksida vinner, svårare än så är det inte, så må bäste kvinna elle man vinna!

2 kommentarer:

  1. Visst är det en Banff.
    Kvart över 6 lade jag ut inlägget och det tog ca en minut så hade vi en vinnare. (Svaret skulle skrivas på vår Facebooksida) Vi kör en nyårstävling med en liten svårare fråga och med ett lite bättre pris så då får du försöka igen.
    //Peter

    SvaraRadera