söndag 4 januari 2015

Nytt år och nya tag!


Nytt år och nya förväntningar och kanske är det lite märkligt att helt plötsligt, bara för det är ett nytt år, så tror vi att det skall bli annorlunda och det gör jag också. Nyårslöften har jag slutat med men jag tillfället i akt och begrundar det som varit för att se om jag kan göra något på ett annat sätt, eller så börjar jag med något nytt, men det får tiden utvisa. 

Whiskyåret 2015 tror jag blir ett bra år och man får gå ut hårt på en gång för annars så kan man ju missa lite gott. Jag har redan beställt lite gott genom Systembolaget och det kommer jag att återkomma med vid ett senare inlägg. Det är mindre än 2 veckor kvar till Whisky Fair 2015 och det har man gått och längtat efter ett tag nu så det skall bli kul att få komma iväg. Just nu sitter jag och går igenom listan på vad som kommer att finnas med under mässan och det finns en hel del som jag kan tänka mig att köpa....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar