onsdag 3 juni 2015

Kilchoman Loch Gorm #3


Så, två dagar till släppet av denna Kilchoman Loch Gorm och äntligen fick jag ut dessa smaknoteringar sedan i lördags. Det är var en lurig liten rackare som man fick lirka med en stund innan man var överens med den, men sedan gick det som på räls. Med förra årets utgåva i minnet så hoppas man att de lärt sig av misstagen, nu kör vi..

Doft: Tungt och spännande, det känns som man hamnar i ett vägskäl, ska man dras åt det söta eller skall jag gå mot det stickigt rökiga vägvalet!

Smak: Nu när jag fått upp temperaturen till strax över rumstemperatur så smälter mina vägval från doften ihop och blir till en välbalanserad  njutning.
Frukt och choklad med stänk av sherry i en härligt rökig miljö.
Popcorn kommer upp i min skall till och från.

Eftersmak: Den har en söt och mjuk eftersmak,  som önskas
var med lite längre, och det känns lite tråkigt när det är över.

The End: En klar förbättring från förra årets utgåva, den här har dom lyckats bra med och med en prislapp på 798:- och med sina 46% så är det inte så mycket att bråka om. Den släpps, som sagt, den 5 juni på Systembolagets tillfälliga sortiment och levereras av Clydesdale AB


2 kommentarer:

  1. Äntligen!! Det stora sherryinslaget är en positiv överraskning som man ( i alla fall jag) har väntat på i de tidigare batcherna och som nu finns där. Ett stort steg uppåt och tummen upp från mig! ����

    SvaraRadera
  2. Så nu kommer du att köa för en ;-)

    //Peter

    SvaraRadera