söndag 26 februari 2012

Highland Park vintage 1998 en besvikelse.....

Nu har det gått en tid från att man kom hem från Cinderella  whiskyfair 2012 som var en mycket härlig tillställning med många intryck och smakupplevelser plus  några inköp, kvällen till ära så tog jag och öppnade en Highland Park vintage 1998 som jag inhandlade på båten. Besvikelse kan jag bara säga om denna Whisky, den har en lätt doft av honung, torkat gräs med aprikosinslag. En söt smak av vanilj och honung. Söt och medellång eftersmak. Highland Park i all ära men den här är inte bra.   
av: Tommy 

4 kommentarer:

 1. Instämmer fullständigt. Öppnade just en jag hade stående här hemma. Väldigt sällsynt att jag inte ens dricker upp det jag har i glaset, men den här var direkt dålig :(. Inget att rekomendera!

  SvaraRadera
 2. Är det någon som vet va den kostar på systembolaget eller kan man endast köpa den i tyskland??

  SvaraRadera
 3. Den finns ej på Systembolaget. Om jag inte har helt fel så tror jag det är en tax-free utgåva. Jag är dock inte säker.

  //Peter

  SvaraRadera