söndag 18 mars 2012

Whiskyprovningen "annorlunda"

Ibland, inte alls ofta, så kan man hamna i en situation där man kan få smaka på lite annorlunda whisky och så blev det för mig igår eftermiddag. Jag var hem till min gode vän, herr Bager, som plockade fram några flaskor som jag aldrig tidigare skådat och det är ju lite spännande. Jag smakade dock bara av en flaska som var öppnad för man vill ju inte tvinga någon till att öppna något så ovanligt som en flaska whisky med en kobra inuti!


4 kommentarer:

 1. Har 2 st flaskor innehållande kobra som har en skorpion i gapet, inköpta i Laos. Ska öppna den ena och bjuda mina middagsgäster nästa lördag

  SvaraRadera
 2. Låter spännande, du får gärna återkomma och skriva vad dina gäster tyckte!

  SvaraRadera
 3. Vi var 6 pers. En vågade inte testa och andra har ormfobi. Vi andra drack ett halvt snapsglas - och dog inte. Luktade lite åt desinfektionshållet och smakade parfym, men fullt drickbart i liten mängd. Roligt när folk vågar testa annorlunda mat och drycker! I tullen i Laos blev en i ressällskapet anmodad komma tillbaka efter röntgenundersökning och öppna sin resväska. Två kvinnliga tullare skrek i högan sky och sprang iväg när de fick se flaskan. De måste ha ormfobi eftersom dessa flaskor säljs öppet på marknader i hela Laos och de borde känt till dylik dryck.

  SvaraRadera
 4. Det är alltid roligt att kunna bjuda sina vänner på något så speciellt. Tack för att vi fick ta del av din historia!

  SvaraRadera