lördag 17 mars 2012

Lord of Glencoe

Det här med titlar i Sverige är ju något som håller på att dö ut. Förr så kunde man titta i telefonkatalogen och läsa, Dr. Andersson, Mek. Andersson, Revisor Tengrot osv, men ice längre. Nu är det dags för mig, jag skall bli Lord Peter Allansson och den möjligheten har ni med. Ni har nu möjlighet till att köpa en bit land på Högländerna i Skottland och med varierande storlek från 1 kvadratfot till 1000 kvadratmeter stor mark. Vid köpet tillhandahåller du alla juridiska papper du kan tänkas behöva.

När allt är klar så är det bara att beställ nytt körkort, kreditkort och visitkort där din nya titel finns med. Är man en älskare av skotsk whisky så är ju detta ett unikt tillfälle att visa det! Klicka här för vidare information!
2 kommentarer:

 1. Hej!
  Av ren nyfikenhet undrar jag om deras master title deed gjorde så att du kunde ändra din titel på id och kreditkortet? Eller har vi andra regler i Sverige? Om du fick ändra det, hur gick du isåfall tillväga?
  Som en älskare av whisky så vill ju även jag stödja bevarandet av det skottska landskapet.

  Bästa hälsningar,
  Karl

  SvaraRadera
 2. Ja du Karl, inte blev jag någon lord för vid närmare granskning av Highland Titles så avstod jag för många skrev på nätet att risken var stor att man blev blåst på det mesta. Äger nu en kvadratfot mark hos Laphroag som jag fått genom destilleriet. :-)

  //Peter

  SvaraRadera