fredag 14 september 2012

Jack Daniel's Tennessee HoneyJack Daniel’s Tennessee Honey är en storsäljare i USA och den väldiga succén i hemlandet har gjort att alla andra länder snällt fått vänta. Som ett av få länder i världen får vi i Sverige nu möjligheten att njuta av den nya gyllene drycken.

Jack Daniel’s Tennessee Honey är unik: en välbalanserad blandning av klassiska Jack Daniel’s och honungslikör från de lokala biodlingarna i Lynchburg, Tennessee. Den genuina honungssmaken bidrar med en mjuk och något sötare ton till den traditionella och omisskännliga Jack-smaken och ger en naturligt len finish. Doften präglas av honungstoner, rostade nötter och Jack Daniel’s. I smaken hittar du honung, choklad och kanel med en tydlig eftersmak av honungs- och nötkaraktär.

”Jack Honey” som den kallas i USA dricks iskall som shot, över is eller används som drinkbas. I hemstaden Tennessee dricker de gärna Jack Honey med lemonad eller Ginger ale. Dessutom är Jack Honey utmärkt i marinader, såser och efterrätter. Måste provas helt enkelt!

Källa: Philipson Söderberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar